Американският президент Доналд Тръмп обвини Тwitter, че премахва някои от последователите

...
Американският президент Доналд Тръмп обвини Тwitter, че премахва някои от последователите
Коментари Харесай

Тръмп обвини Тwitter, че реже последователите му в социалната мрежа

Американският президент  Доналд Тръмп упрекна Тwitter, че отстранява някои от почитателите му  и основава компликации за присъединение, като по този метод подлага на критика обществената мрежа за нейните старания да ограничи подправените или злоумишлени сметки.

Тръмп, който има към 55 милиона почитатели, съживи разногласието си за " користолюбие " от страна на интернет компании в написано сутринта известие, което допуска, че растежът в неговата мрежа се забавя, оповестява Нова тв.

Тwitter отстрани доста хора от моята сметка и явно са създали нещо, което прави доста по-трудно да се причисляват - те са задушили растежа дотам, която е явна за всички. Преди няколко седмици това беше ракета, а в този момент е дребен бдителен дирижабъл! Пълно користолюбие! ", написа той.

Забележките на Тръмп бяха ориентирани към напъните на Тwitter да отстрани подправените и " спам " сметки за възстановяване на сигурността на платформата.

Попитан за мненията на президента, представител на Тwitter съобщи:  " Нашият фокус е върху здравето на услугата и това включва работа за унищожаване на подправени сметки, с цел да се предотврати злонамерено държание. Много известни сметки са забелязали спад на броя на почитателите, само че резултатът е по-голяма убеденост, че почитателите, които имат, са същински, ангажирани хора ”.

Според уеб страницата за наблюдаване на обществените медии TwitterCounter Тръмп не е изгубил почитатели през последния месец, само че скоростта на напредък на почитателите наподобява е намаляла. Той имаше 54,7 милиона почитатели на 26 септември и към 55,3 млн. в петък, с малко или никаква смяна през миналата седмица.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР